CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Saturday, September 12, 2009

aku tertipu or aku mudah tertipu or ak sorang yang sengal???







jam 10.25.05 saat....

tarikh 7 Hb Septbr 2009...


aku ngah melepak kat Bilik sambil main Internt..
Tut.tut ..(bunyi msg ak)

ak pown bukak msg box ak...
n msg nie telah di hntar oleh member baik gua..*nama dirahsiakan*
sekali kulihat..terkejut beruk..n msg dier bunyi cam nie..


*******************************
"slm kpd shbt ku sume, sori cz wat suprse, juz nk inform
ats perstujuan my family n pihak lelaki, sye akan b'kahwin
pd 31 SEPTEMBER 2009)
buatlah rminder kat clander korang...lau dpt dtng. jemputlah kerumah.
kedatangan korang sangatlah dharapkan untuk memeriahkan ari kebahgian ini..
lelaki tu pilihan my family, sye tak dapat menolok, anyway, hope orang
dapat datang...."
********************************



biaq betoi budak nie..dulu cakap tak nak kawin...pooorah budak nie...
n..ak pown dengan selambanye..memforwardkan msg nie pada budak2 yang lain....


malam nye..aku pown dapat satu msg dari member aq..n berbunyi mcm nie...




*******************************
member 1:
"zal, betoi ker *nama dirahsiakan* nak kawin..amboi diam2 erk...nak lawan ak ker?
mane leh dia kawin dulu?"

aQ:
(dngan rasa yakinnye)" ye lah...dia nak kawin..jgan lupe ko datang..
(ak lak menyibok..mcm lah mjlis aQ ahaha...)"

member 1

"ok...nanti apeapehal..ak msg kat hang..."

**************************************************

alama kelamaan..ati ak rase macam tak puas hatilah..ye je..aku dier nie nak kawin..hmmm.ak own msg member ak..budak kelantan..tanye dia...dia pown terkejut beruk gak lah..biaq betui kawin ...kawin pakse ker?

dia pown rase macam tak puas hati..n terus msg bakal pengantin tuh...so ak pon biarkan je dia dorang bermsg... selang setangah jam..ak dapat msg dari member budak kelantan..berbunyi ghini....





************************************
budak kelantan:
"jal...ko caye ker? dia nak kawin....

aQ"
"cayelah...np?..ak ingat nak ambik cuti nanti..

budak kelantan:
ko g tengk kelander....

aQ:
np plak nak tengk kelander..
"
budak kelantan"
bulan sebilan...sampai bapa hr bulan?

aQ
"hmmm..jap...30 np?

budak kelantan
abis yang lagi 1 hari datang diri mana?kan dia cakap 31 september?
***************************************




Shit!!!!!!
ak kene tipu..korang garam n rempah ratuds punye budak...bulan pose pownnak tipu aq..
dari ari itu,,,aku mula melihat duit msg ak terbang sebegitu..hmmm


ADAKAH aQ ini mudah di tipu..or adakah aQ tertipu
atau ak nie Sememngnye
SENGAL..





*******************************************************
wahai bakal pengantin..ko tunggulah masa pembalasan ak nanti!
cis!
********************************************************




Created.
Alif.ya.Jim.Alif .Lam

2 comments:

MiSz HuNNy LuV To sMiLE :) said...

ahahaha~
sakit perot takleh ketawe kuat2~
tgh klas ni~
ahahaha~
mase ejal bgtau tak ckp pong tarikh dia nak kawen...
org pong pcaye je la~
wahahaha~

MaHlukPerOSaK said...

hehehe..tulah bengang....
mintak lagu bengan satu!!